Capture Rebels


WERkwijze video

Wij leveren altijd videoproducties op maat. Heb je een nieuwe brandfilm nodig? Een speciaal concept wat je wil uitwerken, of een ander mooi idee wat werkelijkheid moet worden? Dan zijn onze videoproducties ideaal voor jou. Wij leveren concepten op maat voor precies wat jij nodig hebt én wij zorgen ervoor dat jouw videoproductie efficiënt verloopt! Lees hier de uitleg:

1. Doel stellen

Wij werken samen met jou aan media op maat

Samen met jou bespreken we jouw wensen; we bekijken welk type video jouw bedrijf een boost kan geven. Je vertelt ons wat de probleemstelling is of waar jullie tegen aanlopen. We onderzoeken samen wat de doelgroep is, welke vorm er moet worden gekozen en waar wij rekening mee moeten houden.
Na afloop van dit gesprek gaan we aan de slag met een preconcept zoals in de volgende stap is beschreven.

2. Idee bedenken

Samen komen we verder dan alleen

In overleg met jou creëren we een concept zodat jouw bedrijf op professionele en creatieve wijze wordt neergezet. We kijken hierbij naar de uitstraling en het DNA van de opdrachtgever. Op basis hiervan stellen we voor jou, of in overleg , een uniek plan op zodat jouw media de aandacht trekt en in de smaak valt.

3. Plan opstellen

Plannen, afspraken en andere praktische zaken

Om het proces zo soepel, praktisch en efficiënt mogelijk te laten verlopen, hebben we voorafgaand aan het schieten contact met jou om door te spreken hoe het traject zal verlopen. Er wordt doorgesproken waar je ter voorbereiding aan moet denken, zodat alles zo compleet mogelijk in beeld gebracht kan worden. Dit bespaart (onnodige) tijd en daarmee onverwachte bijkomende kosten.

4. Maken / Creëren

Tijd om ideëen om te zetten in beelden

Onze video-/fotograaf zorgt dat de dag zo soepel mogelijk verloopt; hij zal tijdens het schieten het afgesproken plan als leidraad gebruiken zodat het concept volledig tot uiting komt. Hierdoor wordt jij als opdrachtgever op de dag van de opnames ontzorgd; door de uitgebreide voorbereiding kun je er van op aan dat jouw wensen worden nageleefd.

5. Inzetten

Ready, set, go!

De bewerking en oplevering van de beelden vindt doorgaans veertien dagen na de opnames plaats. Indien je hierover nog op- of aanmerkingen hebt, kun je deze uiteraard nog met ons delen en passen we deze aan (met een maximum van twee correctie-rondes). Door onze snelle manier van werken kun je up-to-date content verspreiden via social media, mailings of deze snel op je website plaatsen.

6. Meten = Weten

Hoe verder na een succesvolle samenwerking?

Wanneer we op regelmatige basis samenwerken vinden we korte lijnen en frequente communicatie belangrijk; we zullen geregeld contact houden om jouw wensen en het verloop van het traject te optimaliseren. Op deze manier leren we jouw klant beter kennen, zodat we de content nog beter op jouw ‘brand’ af kunnen stemmen. En uiteraard stellen we eventuele feedback zeer op prijs.

Lights, camera, action!

Kijk hier voor jouw passende oplossing. Krijg je niet direct wat je zoekt, neem contact met ons op om jouw wensen te bespreken.

Tijd om te sparren?

We kijken graag met je verder naar wat jouw volgende media opdracht op maat nodig heeft. Neem gerust contact met me op.

Videografie Eindhoven Capture Rebels

Ik help je graag verder!

Craig Lowrie

Relations Rebel